Hotel Ragnarok is een co-working space in Leuven voor startende ondernemers met een missie. 

Ragnarok’ verwijst naar een nieuw begin en constante vernieuwing. Dàt is wat startende ondernemers doen, zichzelf (blijven) heruitvinden en zo mee bouwen aan een nieuwe wereld.

 
DSC_0301.JPG

We zien heel wat goede initiatieven voor starters, maar toch voelen we nog een leegte: een ecosysteem waar starters het samen voor het zeggen hebben. Dat is waar Hotel Ragnarok aan werkt. Vanuit gelijkwaardigheid, mét ondersteuning van andere ondernemers, het samen delen van falen en successen. Zo geraken we samen dichter bij oplossingen voor problemen waar we mee worstelen.

Hotel Ragnarok is een plek waar succes minstens evenveel wordt afgemeten aan de persoonlijke vooruitgang en  de positieve impact op de wereld. Wij zien Hotel Ragnarok als een plek die die leegte kan opvullen.

We gaan samen voor die ondernemersdroom, die we met volle goesting en op een sociale, duurzame en verantwoorde manier realiseren. We geloven in een vorm van ondernemen waarbij mensen samenwerken mét elkaar en leren vàn elkaar. Concurrentie en winst staan daarbij niet op de eerste plaats, wel het straffer maken van de wereld én het ondernemerslandschap op lange termijn. 

Hotel Ragnarok wil mee bouwen aan een nieuwe ondernemersdynamiek in een nieuwstedelijke context.

Hotel Ragnarok geeft ruimte en zuurstof om te creëren, ondernemen, experimenteren, groeien en zo mee te bouwen aan een nieuwe wereld.